KINETIC FLOSSING KURS MONTENEGRO

Na preporuku iskusnih kolega, CENTAR ZA SPORTSKU FIZIOTERAPIJU, dovodi u Crnu Goru, novu tehniku - KINETIC FLOSSING. Kurs ce se odrzati pocetkom oktobra u Podgorici. Kurs je namijenjen fizioterapeutima, ljekarima, profesorima fizicke kulture, trenerima i sl.
KINETIC FLOSSING je inovativna terapeutska metoda koja koristi elasticne gumene trake za tretman neuro-muskuloskeletnih problema. Ova metoda je sve popularnija kod kolega, zbog lakoce primjene i efikasnosti. Kompresija koja se izazove postavljanjem traka dovode do niza fizioloskih promjena koje u kombinaciji sa drugim metodama dovode do povecanja obima pokreta ili smanjena bola. FLOSSING se najcesce kombinuje sa pasivnim i aktivnim pokretom, mobilizacijom, manipulacijom ili vjezbama niskog inteziteta, pri cemu se multipliciraju se efekti tehnike. Detalje o KINETIC FLOSSING-u mozete pogledati direktno na linku

 https://kineticflossing.com/?lang=en

Za sve polaznike kursa, smo obezbijedili rucak i kafe pauze i internacionalni sertifikat kao i trake za vjezbanje. Po zavrsetku kursa, polaznici dobijaju i traku, besplatno. Zbog ogranicenog broja i velikog interesovanja, molimo vas, da blagovremeno rezervisete svoje mjesto. Kurs je akreditovan i od strane Komore fizioterapeuta Crne Gore i nosi 15 bodova za svakog polaznika. Za rane rezervacije do 1. 07. je odobren POPUST.
Prijave na viber broju 0038267600685 i putem email adrese This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.