OMT Training ADVANCED SPINAL MANIPULATIONS

OMT TRAINING iz Londona i nas CENTAR ZA SPORTSKU FIZIOTERAPIJU, nastavljaju zapocetu pricu o SPINALNIM MANIPULACIJAMA. Napredni kurs ce se odrzati 26-27 oktobra u Crnoj Gori. Kurs koji je namijenjen polaznicima bazicnog kursa i svima koji imaju iskustva iz ove oblasti a bave se osteopatijom, kiropraktikom, medicinom ili fizioterapijom . Na kursu ce globalno poznati GILES GYER I JIMMY MICHAEL obraditi alternativne tehnike sa bazicnog kursa( C7-Th1, torakalnu, lumbalnu kicmu i lumbosakralni prelaz, rebra, GH i SI zglob), kao i atlantookcipitalni, atlantoaksijalni zglob, donji dio vrata, lakat, koljeno, zglobove stopala i sake. Preko 30 manipulacija iz razlicitih polozaja, su dovoljan razlog da se prijavite na vrijeme.
Za sve zainteresovane kolege smo pored obuke, obezbijedili i rucak i kafe pauze i profesionalnog fotografa. Nakon obuke, polaznici dobijaju internacionalni OMT sertifikat.
BROJ POLAZNIKA JE OGRANICEN!
Prijave i informacije na viber broju 0038267600685 i putem emaila This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

http://www.omttraining.co.uk/