KINESIOTAPES KURS Podgorica

CENTAR ZA SPORTSKU FIZIOTERAPIJU i INFORMA CORSI iz Italije, najavljuju kurs iz oblasti lijepljenja kinezioloskih traka( LEUKOTAPING basic & advanced ). Kurs ce se odrzati  30.11-01.12.2019-te godine, u Podgorici. Za izvodjaca obuke smo izabrali renomirane edukatore iz ove oblasti, sa odlicnim odnosom kvalitet-cijena.LEUKOTAPING i KINESIOTAPING su sinonimi za vrlo popularnu i efikasnu metodu, koja se koristi u svim oblastima fizioterapije.

Edukaciju cemo zapoceti teorijskim dijelom( istorijat, biolosko dejstvo, efekti, indikacije i kontraindikacije, predostroznost, razlicite tehnike aplikacije i sl.). Nakon toga prelazimo na prakticni dio, gdje se uvjezbavaju razlicite tehnike aplikacija:

# tehnike misicne inhibicije( erector spinae, deltoideus, trapezius, pectoralis major, quadriceps, piriformis, gastrocnemius, soleus, tractus IT...)
# tehnike misicne facilitacije( longisimus capitis, vastus medialis, gluteus, supraspinatus, fibularis...)
# korektivne tehnike
# mehanicke tehnike( hallux valgus, koljeno, rame...)
# tehnike fascije
# prostorne tehnike( vratna, grudna i slabinska kicma...)
# tehnike mekih tkiva
# tehnike zvijezde( discus hernia, povrede fascije...)
# tetivne tehnike( supraspinatus, patelarna, Achilova tetiva...)
# ligamentarne tehnike( LCA, LCL, LCM- koljeno, lakat, skocni zglob...)
# tehnike limfaedema i hematoma

Na ovoj dvodnevnoj edukaciji, za sve polaznike su obezbijedjene trake za vjezbanje, rucak i kafe pauze i internacionalni sertifikat. Edukacija je akreditovana i od strane Komore fizioterapeuta Crne Gore i nosi 15 bodova za svakog polaznika.
Za rane prijave smo obezbijedili POPUST. Informisite se i prijavite na vrijeme. Prijave putem nase email adrese This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. i putem viber broja 00382 67 600 685
Broj polaznika je ogranicen.